startpagina nieuws links commissies foto's zeilen contact  

 


Evenementen

Zeilinstructie
Informatie
Zomercursus
Najaarscursus
Zeilinstructeur

Leden
Leden info
Lid worden

Mibiomi Patches


Zeilvereniging Nesselande Online

Welkom op de internetsite van Zeilverenging Nesselande, de ZV Nesselande is een vereniging die zich richt op zeilinstructie en zeilwedstrijden voor alle leeftijdscategorie├źn. Voorbeelden hiervan zijn de zeilweken en avondinstructie, les wordt gegeven in de zeilboten Optimist, Centaur en de BM 16m2.

Sinds 2000 zet de ZVN zich in voor het zeilinstructie-project, een project ter beoefening en bevordering van de watersport met in het bijzonder de zeilsport. Voor 2002 zit het er na 6 weken helaas weer op. Net als voorgaande jaren werdt dit project uitgevoerd in samenwerking met Stichting Watersport en (sinds 2001) met Watersportvereniging Zevenhuizen. Onze dank gaat uit naar alle instructeurs, cursisten, wijkorgaan "Het oude westen", de Stichting Watersport en W.V. Zevenhuizen voor de inzet t.a.v de zomerzeilweken. Er wordt nu weer hard aan gewerkt om ook in 2003 het project te continueren.

De feitelijke oprichting heeft plaatsgevonden op 20 september 2000. Inmiddels is de verenging lid van het Koninklijk Nederlands Watersport Verbond (KNWV, lid No. 602) en aangesloten bij het CWO (Commissie Watersport Opleidingen).

Vivese Nutresin Herba Pure Ear
Improve your hearing!
https://nutresinherbapureear.com/de/